0
Je hebt 0 producten in je winkelmandje

Ons verhaal

Een oud, uniek gin-recept lag al jaren onder het stof in een ambachtelijke stokerij

Het recept wachtte daar op de juiste eigenaar… tot Yves het ontdekte. Zo begon het allemaal voor drie lekkere gins: “Wij hadden een gin gevonden als relatiecadeau voor onze klanten, maar iedereen vond die zo lekker dat ze onmiddellijk enkele flessen wilden meedoen”, aldus Yves.

Yoho Gin Natuur
Yoho Gin Pink
Yoho Gin Bloom

Zoet, bitter of puur iedereen kiest zijn favoriete smaak

Yoho gin Bloom

Yo-Ho gin een klinkende naam!

“Dat was uiteraard niet mogelijk, maar intussen hebben wij onze stokerij gezocht en gevonden. De gin kreeg de klinkende naam YoHo. We kwamen met de distilleerder overeen dat de gin voortaan enkel onder de naam Yo-Ho gin te verkrijgen is en dat er nog andere lekkere gins aan gekoppeld worden. Dit is ondertussen waarheid geworden met de tweede en derde gin, de Pink en de Bloo(m).

Onze gin is een natuurgin gedestilleerd in een kleine plaatselijke distillerie waar meesterstokers nog steeds kiezen voor kwaliteit. De unieke smaak van deze gin is bewust redelijk neutraal gehouden maar heeft toch zijn eigen fijne smaak. Ons idee over gin is dat je zelf moet kunnen kiezen voor de juiste toevoegingen. Enkel dan kan je er uw eigen tucht aan geven. Door de natuurlijk gedistilleerde blauwe bes en aardbei is deze gin zacht en fruitig met duidelijk de jeneverbes als drager.
Ruik, proef en ervaar onze gin samen met een tonic naar keuze met eventueel als toevoeging bv. aardbeien of een zeste van appelsien of limoen enz….
Je zal merken dat niet elke drank zomaar “gin” kan genoemd worden na het drinken van onze gin.
Santé en geniet!!
Met gezonde groeten Detollenaere Yves.

Koop nu onze Gin